EXXEN’de Yeni Görüntüler Paylaşıldı, Leyla ile Mecnun Geri Dönüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre önce TRT 1’deki hakları Exxen’e geçen ve çekimleri halihazırda devam eden Leyla ile Mecnun dizisinden ilk görüntüler geldi.

Bir dönemin efsane yerli komedi dizisi Leyla ile Mecnun yakında yeniden hayranlarıyla buluşacak. Absürt komedi türünün en başarılı örneklerinden olan dizi, TRT 1’deki üç başarılı sezonun arından iptal oldu. Neyse ki bekleyiş sona erdi. Yapım, Acun Ilıcalı’nın yıl başında piyasaya sürdüğü Exxen isimli platformda yeni bölümleriyle geri dönüyor.

Dizi kısa süre önce Leyla karakteri hariç eski oyuncu kadrosunun tamamının projede olmasıyla gündeme geldi. Daha sonra Dizinin yönetmeni Onur Ünlü, yeni Leyla’nın Deniz Işın olacağını açıkladı. Hemen ardından çekimleri başlayan dizi, çok yakında geri dönüyor. Setten görüntüler gelmeye başladı.

buy levitra uk online

,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 720px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% – 2px);” data-instgrm-captioned=”” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/CQvmLAWK7rG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”13″>

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Migraine – medicijnen online tegen migraine

,sans-serif; font-size: 14px; line-height: 17px; margin-bottom: 0; margin-top: 8px; overflow: hidden; padding: 8px 0 7px; text-align: center; text-overflow: ellipsis; white-space: nowrap;”>Exxen (@exxen)’in paylaştığı bir gönderi

Leyla ile Mecnun setinden ilk görüntüler geldi

Bugün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Exxen, dizinin setinden ilk görüntüleri ortaya çıkardı. Platformdan yapılan açıklamada, “Kireçburnu çakalları geri döndü? Başladık bakalım, olaylar olaylar ??” ifadelerine yer verildi. Ancak dizinin ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama henüz gelmedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EXXEN’de Yeni Görüntüler Paylaşıldı, Leyla ile Mecnun Geri Dönüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bilge Doktor | Web Doktorunuz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin